Za redne stranke lahko pripravite posebno obravnavo ne samo na blagajni, ampak tudi v spletni trgovini. Zelo primerno za B2B trgovce

Klik MALL vam omogoča napreden pristop k urejanju bonitet za stalne Stranke, ki deluje tako na Blagajni, kot tudi v Spletni trgovini (kar je zelo redko podprta funkcionalnost med podobnimi storitvami). 

Postopek povezave stalne Stranke in uporabniškega social profila

  1. Stalnim strankam naročite, da se registrirajo v vaši spletni trgovini, da dobite podatke o njihovem social profilu, s katerim se bodo prijavljale. S tem dobite novega Uporabnika.
  2. Nato vnesete podatke vaše Stranke (če je še niste) in ta profil Stranke povežete s profilom Uporabnika, ki ga je stranka ustvarila s svojo registracijo. S tem boste urediti, da bo sistem prijavljenega uporabnika prepoznal kot Stranko in ji lahko serviral bonitete, ki ste jih opredelili zanjo. 

Takšno funkcionalnost običajno uporabljajo B2B podjetja, nikakor pa ni s Klik MALL omejitve, da ne bi takšnega pristopa uporabljali za vse - pravne in fizične osebe. Sistem vam omogoča veliko več kot le "slepo" podajanje popustov, kar je tudi opisano v posebni objavi (footnotes).