Nekaj naših projektov, ki so bili izvedeni za različne segmente strank. Poleg so opisi funkcionalnosti z namenom prikaza, kaj vse Klik MALL že zdaj omogoča

Style XY... spletni CENTER z namenom ustvariti nakupovalno središče za mlajšo publiko. Zanimiva izvedba sprožitve iskanja z linki. Iskanje v Klik MALL Centrih se izvede preko katalogov vseh priključenih Ponudnikov.

Copati.com... Spletna trgovina-vizitka veletrgovca, ki vključuje predstavitev njihovih letnih katalogov v PDF obliki, spletno trgovino z otroškimi copati in promocijo izdelkov, ki jih lahko stranke dobijo pri njihovih glavnih kupcih.

Restavracija Mirje... Predstavitvena spletna stran v treh jezikih (SLO, ENG, ITA, vsaka na svoji domeni zaradi boljšega SEO), kjer smo poleg izdelave strani poskrbeli tudi za prevode v tuje jezike. (Priporočamo obisk restavracije, kjer imajo super kosila in odlične pizze. Kar oglejte si stran Kulinarika). To spletno stran radi pokažemo kot primer, kako je mogoče urediti vsebinske strani

Student Info... spletni CENTER z največjo bazo študentskih zapiskov na spletu. 

  • Zbirka obsega več kot 1000 različnih gradiv velikosti 10-200MB in (automatizirano izvedenim) prikazom delnega predogleda PDF dokumenta
  • Spletna založba, kjer si imajo obiskovalci možnost pred izbiro za nakup ogledati delni predogled gradiva.
  • Za Zapiskomat (ponudnik založnik študentskih zapiskov) smo v ozadju uredili podporo za Print on Demand za vsa naročena gradiva.
  • Od 2010-2015 je Zapiskomat deloval kot spletna založba fizične poslovalnice (Fotokopirnica Pika v Ljubljani), kar je kupcem omogočilo "Naroči na spletu, prevzemi v Trgovini", nakup spletnega artikla direktno v poslovalnici preko POS blagajne ali s klasičnim pošiljanjem fizičnih kopij na dom kupca. 
  • Priključena spletna trgovina študijskih knjig in učbenikov fakultete z možnostjo dodajanja večih podobnih ponudnikov.
  • Objavljanje "bloga" v obliki spletnega Informatorja.
  • Center ima omejitev obvezne prijave za download velikega števila e-gradiv in ima v dveh letih 3000+ Social registracij.

Tikvino... ponudnik s popoldanskim s.p., spletno trgovino z odličnim bučnim oljem in blagajno za račune. Vse bolj pogosta situacija pri mlajših generacijah, za katero ima Klik MALL mnoge rešitve.

Klik MALL.com... Predstavitvena stran SaaS storitve 

 

Vse strani so so prilagojene uporabi tudi na mobilniku (mobile-responsive) ter optimizirane za spletne iskalnike (SEO optimized).