Najhitrejša in najbolj preprosta registracija

Uporabnik spletne trgovine Klik-MALL.com lahko nakupuje kot prijavljen ali kot neprijavljen uporabnik.

Najhitrejša in najbolj preprosta registracija

Registracija in prijava v trgovino poteka s pomočjo uporabe social profila (Google+, Facebook...) in traja le nekaj sekund in nekaj klikov! 
Za registracijo ni potrebno izbirati uporabniškega imena, novega gesla ipd. Podatki vašega uporabniškega profila so kreirani na podlagi javnih podatkov vašega social profila. 

Ob vsaki naslednji prijavi pa na strani za prijavo samo kliknete na ikono s ponudnikom vašega social profila (Google, Facebook...) in v nekaj sekundah boste na desni strani zgoraj zaznali ikono, ki bo kazala, da ste prijavljeni.

Registrirani uporabniki imajo možnost vnesti svoje podatke kot kupca in podatke za dostavo. Tako jim ob nakupovanju ne bo treba vsakič znova vnašati teh podatkov, proces nakupovanja pa bo opravljen še hitreje in z le nekaj kliki.

Trgovina Klik-MALL.com ne shranjuje nobenih podatkov o kupcu, ki so vezani na njegova plačilna sredstva (PayPal račun, podatki kreditne kartice ipd.) Vse transakcije se opravljajo na straneh ponudnikov teh plačilnih sredstev.

Zakaj se splača imeti uporabniški profil?

Kot neprijavljen uporabnik naročilo izpolni tako kot prijavljen, z razliko:

  • da bo moral vsakokrat vnašati podatke stranke
  • da ne bo imel naročil shranjenih pod svojim uporabniškim profilom
  • da ne bo deležen morebitnih popustov, ki bodo na voljo za registrirane in prijavljene uporabnike
  • da ne bo obveščen o akcijah, kjer bodo obvestilo (in s tem možnost za biti med prvimi za ugoden nakup) prvi dobili registrirani uporabniki