Vsak Ponudnik s svojo spletno trgovino in podporo za registracijo Uporabnikov z njihovim Social profilom (Google, Facebook,...) ima seznam teh uporabnikov na posebnem seznamu Stranke > Uporabniki. 

Profil registriranega Uporabnika se kreira ob njegovi prvi prijavi in zajema nekaj osnovnih podatkov, ki jih je mogoče dobiti iz njegovega profila (Uporabniško ime, email, slika).

Uporabniški profil nima nobenega gesla, ker prijava poteka preko OAuth protokola z uporabo Social profila, ki se ga obiskovalec spletne trgovine odloči uporabiti za registracijo in nadaljnje prijave. To je zelo priročna in vse bolj priljubljena rešitev, saj Uporabniku ni potrebno hraniti novega gesla, prav tako pa ga ni potrebno hraniti niti Ponudniku, kar bistveno zmanjšuje možnosti zlorabe ob morebitnih vdorih ali uporabi podatkov.

Vsak Uporabnik samostojno ureja podatke v svojem profilu, lahko pa mu Ponudnik preko teh obrazcev pri tem tudi pomaga. Ti podatki se prenesejo v košarico ob vsakem nakupu, tako da Uporabnikom, ki so ponavljajoči se kupci, ni potrebno vsakokrat vnašati podatkov o kupcu in naslov za dostavo.

Ponudnik ima na voljo pregled celotnega seznama registriranih Uporabnikov, ki ga lahko filtrira po Social providerju profila, času registracije... Tako lahko vidi, kateri profili so bolj v Uporabi in na podlagi tega tudi lažje določa svoje oglaševalske kanale.