Klik-mall blagajna nudi domiselne rešitve za izdajanje računov po vaši meri – naj račun postane vaša dodatna vizitka!
  • 1. Instant vzpostavitev

    Blagajna deluje preko interneta in nima posebnih inštalacij. Registracijo samostojno opravite v nekaj minutah.
    Blagajno vašega podjetja in 1. račun lahko imate v 15-ih minutah
  • 2. BREZPLAČNA davčna blagajna

    Blagajna je popolnoma brezplačna, če imate do 10 računov na mesec - idealna za enoosebna podjetja s storitveno dejavnostjo. Izredno poceni tudi če kak mesec presežete "breplačni paket". 
  • 3. Vse velikosti računa

    Račun je prilagojen za tisk v vseh formatih: A4, POS 58mm, POS 75 mm. Niste omejeni le na eno obliko, ampak lahko vsak račun tiskate na izbrano velikost.
    Račun lahko pošljete tudi preko email-a v PDF obliki.
  • 4. Predogled vsebine računa

    Ob vnosu podatkov imate na voljo predogled računa, kar močno olajša delo in zmanjša možnost napak.
  • 5. Branding

    Račun opremite z vašim logotipom, podpisom in žigom, celo fontom. Tudi račun je del vašega posla, naj kupec že ob hitrem pogledu prepozna, kdo mu prodaja izdelek ali storitev.
  • 6. Hitre bližnjice

    Na blagajni si ustvarite in pobarvajte bližnjice do artiklov, da bo račun izdan v parih korakih. Za lažje iskanje lahko na bližnjice dodate tudi slike artiklov. Hitreje, lažje in manj napak!
  • 7. Odlična poročila

    Današnji promet? Kaj je prejšnji mesec naredilo največ prihodka? Prihodki po mesecih? Takojšni vpogled v stanje naročil in prodaje na dnevni, mesečni in letni ravni v le nekaj klikih.
  • 8. Račun na podjetje

    Če potrebujete račun za drugo podjetje, stranko enostavno vnesete iz osvežene AJPES evidence. Potrebujete le davčno številko ali ime podjetja. Pri nekaterih blagajnah je to doplačljiva funkcionalnost, tu pa je vključena v vse pakete.
  • 9. Poročilo za računovodjo

    Na voljo so posebna poročila, prilagojena delu računovodij.
    Imate tudi možnost zakupa dodatnega dostopa in računovodji zagotovite 24/7 dostop do blagajne, s čimer lahko ta poročila izvozi sam, ne čaka na vas za dodatne podatke in vam lažje svetuje.
  • 10. Možnost podpore na daljavo

    Ko boste potrebovali pomoč, je najhitrejša in najcenejša tista na daljavo.

Potrebujete še nekaj več?


Dodatne funkcionalnosti Klik MALL Blagajne

Blagajna internet dobe ima še nekaj funkcionalnosti, ki jih z običajnimi blagajnami ne boste dobili. Če jih imate možnost izkoristiti, bo to prineslo nov veter v vaše poslovanje.


  • Slike artiklov na računu

    Slika pove več kot 1.000 besed! S sliko artikla ali vaše storitve lahko prijetno presenetite stranko, ko bo na računu zagledala svoj izbrani artikel.
    Hkrati tak (pred)račun nedvomno poveča zaupanje pri nakupu preko spleta, saj stranka preveri pravilnost naročila, zmanjša se možnost napake, pa še končni račun je s sliko lepši.
  • Prejem predplačila s Paypal, kartico…

    Nimate spletne trgovine a bi vseeno radi imeli možnost prejema predplačila v obliki spletnega predračuna? To ni več težava. Kupcu lahko pošljete e-predračun in povezavo za plačilo prek UPN-ja, Paypal-a ali kreditne kartice.
  • Vsi nakupi stranke

    Z nekaj kliki imate poročilo vseh nakupov ene stranke: seznam računov, datumi, prihodki in celo podrobno analizo kupljenih artiklov. Zelo uporabno, ko razmišljate: Ali neplačniku pošljete opomin z izpisom neporavnanih obveznosti? Je prišel čas, da zvesti stranki ponudite popust ali kupon? ipd.