Klik MALL ima vgrajeno POS in B2B blagajno, s katerima lahko delate z ali brez WWW trgovine.

Blagajna je poleg WWW trgovine bistveni del Klik MALL sistema, saj praktično vse ostalo izhaja iz teh dveh modulov. Razvita je bila na podlagi izkušenj v fizični poslovalnici (fotokopirnica), delu z B2B/B2G strankami in obdelavi WWW naročil iz naših spletnih trgovin, tako da lahko služi za res širok spekter uporabe.
Predvsem je zelo primerna za mala podjetja in manjše organizacije, saj praktično ne potrebujejo drugega programa za svoje račune.

 

Glavne lastnosti

Blagajna se nahaja pod modulom Naročila, že v začetku pa lahko izbirate med dvema opcijama:

  1. POS - prilagojena hitri izdelavi računov za fizične stranke,
  2. B2B - prilagojena izdelavi naročil in računov za poslovne stranke.

Blagajna vam omogoča izdelavo naročil, računov, ponudb, dobavnic... S Klik MALL lahko izdajate in vodite račune za celotno podjetje in znotraj posameznih virtualnih poslovalnic oz. ponudnikov. Klik MALL omogoča tudi davčno potrjujevanje računov - tako tistih, izdanih na POS blagajni, kot tudi potrjevanje računov iz naročil, ki ste jih prejeli preko Spletne trgovine. 

Klik MALL je med zelo redkimi storitvami, ki ponuja takšno integracijo Spletne trgovine in (davčne) Blagajne za mala podjetja

Če že imate svoj program za izdajo računov, lahko Blagajno uporabljate le za obdelavo naročil. Boste pa v tem primeru morali pretipkavati podatke iz Klik MALL sistema (morda bo v prihodnosti narejena možnost izvoza podatkov, primernih za uvoz v vaš sisem, vendar tega trenutno ni na v razvojnem načrtu).